>
CSATLAKOZZON HOZZÁNK

Mire számíthat

Néhány szó arról, hogy mire számíthat, ha csatlakozik a csapatunkhoz
People

Emberek

Csatlakozzon call centerünk szakembereihez, és kezdjen el egy kifizetődő karriert, amely az ügyfélszolgálat élvonalába helyezi. Call center családunk értékes tagjaként a legújabb eszközökkel és képzéssel látjuk el, hogy kivételes támogatást nyújthasson ügyfeleinknek. Skandináv cégként fontosnak tartjuk a barátságos munkakörnyezetet és az önálló gondolkodást. Növelje szakmai potenciálját azáltal, hogy kapcsolatba lép ügyfelekkel Lengyelországból és más európai országokból.

Training

Képzés

Átfogó képzési programunk alapvető kommunikációs technikákkal, fejlett technológiai szakértelemmel és hatékony ügyfélkezelési stratégiákkal ruházza fel, amelyek értékesek lesznek a call center környezetben és azon kívül is. Tanuljon tapasztalt szakemberektől, és sajátítsa el azokat a készségeket, amelyek segítségével kiváló szolgáltatást nyújthat.

Experience

Tapasztalat

Csapatunk tagjaként fejlesztheti kommunikációs, problémamegoldó és többfeladatos képességeit, és olyan készségeket csiszolhat, amelyek túlmutatnak a call center környezeten. Szerezzen magabiztosságot a különféle ügyfelek interakcióinak kezelésében és tartós kapcsolatok kiépítésében. Az itt megszerzett felbecsülhetetlen értékű tapasztalat a lehetőségek világa felé nyit ajtót, és egy sikeres és tartalmas karrier felé vezet.

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek

Csapatunk

your contact center
Tünde Busnyák
Call Center Manager
your contact center
Krisztián Ács
Inbound Manager
your contact center
Martina Sárog-Deak
Project Manager
your contact center
Tamás Nyitrai
Outbound Manager