Contact Center

A UniCall contact centerei az aktív értékesítési és adatelemzési szolgáltatások összes olyan formáját kínálják, amelyek a vállalati és a kiskereskedelmi piacon, valamint szinte valamennyi marketing helyzetben (új termékek bevezetése, piackutatás, online kampánytámogatás, stb.) egyaránt hasznosíthatóak. A fent említett területeken teljes körűen állunk az Önök rendelkezésére. Az átfogó portfóliónk keretében biztosított különböző UniCall ajánlatoktól eltekintve, contact centereink szívesen képviselik Önöket az alábbi területeken is: értékesítés és értékesítési támogatás, ügyfélszolgálat, valamint az Önök vállalkozása számára szükséges marketing elemzések és üzleti tanácsadás tervezése és végrehajtása: Működjünk együtt közös sikerünk érdekében! Ha további információkat szeretne megtudni rólunk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 • Stratégiai támogatás értékesítési lehetőségek felkutatásához
 • Adatbázis létrehozása és profilok kialakítása
 • Keresztértékesítés és up-sales
 • Próbavásárlások – Minőségbiztosítási és értékesítési osztályok tesztelése
 • Piackutatás különböző kereskedelmi területeken
 • Üzletkötők időpont-egyeztetése

Ügyfél kapcsolattartás:

A UniCall contact centerei az ügyfélszolgálat minden területén képesek szolgáltatásokat nyújtani. A garantáltan magas minőség garanciája mellett az ügyfélgondozás területén számos lehetőséget kínál, mindezt az Önök igényeinek megfelelően. Ügyfeleiről komplex módon gondoskodik, szolgáltatásai egy részét vagy akár az ügyfél kapcsolattartás egészének kiszervezését is biztosítani tudja (például: telefonközpont, válaszadás, helpdesk) vagy pedig partneri kapcsolatot tud nyújtani a kommunikációs túlterhelt időszakok lefedésére, amikor megnövekszik a kereslet (például termékeik bevezetésekor vagy marketing kampányaik ideje alatt). A UniCall ugyancsak képes arra, hogy jelentősen csökkentse a költségeket az olyan kisvállalatok számára, amelyek nem rendelkeznek erőforrásokkal saját telefonközpont üzemeltetésére, vagy nem szeretnének ilyet működtetni. Professzionális tudással rendelkező munkatársaink segítenek Önöknek abban, hogy meghatározzák az optimális tevékenységeket ügyfélszolgálatuk számára, és definiálják e szolgáltatások körét is.

 • Az ügyfélgondozás teljes körű kiszervezése
 • Az ügyfélgondozás részleges kiszervezése (telefonközpont, problémamegoldás helpdesk)
 • Kérésre partnerkapcsolatok kialakítása a túlterhelt időszakok lefedésére
 • Rugalmasan reagáló helpdesk
 • Hatékony műszaki támogatás:
 • Komplex kampányértékelés

Back Office

A UniCall az adminisztratív és műszaki támogatási (vagyis back office) tevékenységek összes formáját kínálja. Széles körű tevékenységeinknek köszönhetően teljes körű segítséget tudunk Önöknek nyújtani!

A garantáltan magas minőség mellett a következőket kínáljuk: adatok rögzítése, regisztrációs eljárás, rendelések fogadása, illetve az Önök web-áruháza menedzselésének teljes körű folyamata (vagyis a rendelések feldolgozása, csomagolási és teljesítési műveletek, a szállítások konszolidálása, minőség-ellenőrzés, készletellenőrzés, stb.). A UniCall Európa nagy részén megbízható operációs back-office szolgáltatásokkal rendelkezik, ezért ebben a kategóriában „átfogó” szolgáltatóként széles körű szolgáltatásokat képes nyújtani. A központjaink munkatársai által biztosított kitűnő nyelvi szakértelemnek köszönhetően képesek vagyunk arra, hogy akár a back-office kategóriában központi és ellenőrzött szolgáltatásokat igénylő és a legszigorúbb elvárásokat támasztó nemzetközi vállalatoknak is megfeleljünk.

 • A kért megrendelések kezelése
 • Precíz, pontos adatbevitel és adattárolás
 • Raktározás és készletellenőrzés
 • Gyors és hatékony ügyfél kommunikáció
 • Teljes körű kiszolgálás: a csomagolástól a szállításig
 • Biztonságos termékszállítás logisztikája

Case studies

Case study 1
Case study 2
Case study 3
Case study 4

Mielőtt kérdése lenne, kérjük ellenőrizze, kérdésére talál-e választ az alábbiakban:

Ez annak összetettségétől függ. A szerződés mindkét fél által történt aláírását követően legalább 5 munkanapra van szükségünk. Ha komplex előkészületekre és képzésre van szükség, akkor még pár nappal ez meghosszabbodhat.
Nem, mindenről mi gondoskodunk, de ha már rendelkeznek bármilyen ügyfél-adatbázissal, akkor az valószínűleg jobb eredményeket eredményezhet, ilyen lehet például az Önök honlapján lévő online kérdőívekből összeállított adatbázis.
Egy kialakult hívási forgatókönyv (call script) hasznos lehet, de Önök akár információkat is küldhetnek számunkra a termékről, és a mi menedzsereink a legjobb telefonos értékesítési tapasztalatok alapján elkészítik a forgatókönyvet. Önöktől azt kérjük, határozzák meg, milyen eredményeket szeretnének elérni, illetve, az egyes rendelések esetében mi a megengedhető költség az Önök részéről, illetve mekkora havi költségvetés áll az ügyfélszolgálat rendelkezésére. Ha több információra van szükségük, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot.
Úgy gondoljuk, hogy csak egy, az adott feladathoz rendelt csapat rendelkezhet a kívánt eredmények eléréséhez szükséges alapos felkészültséggel és megfelelő motivációval.
A kiszervezési központ olyan, mintha az Önök vállalkozásának része lenne, de egy másik épületben. A siker biztosítására a kiszervezéshez előkészítésre és részvételre van szükség az Önök és a mi részünkről egyaránt. A teljesítmény vagy a pénzügyi eredmények tekintetében teljes mértékben követhetőek vagyunk, és Önök biztosak lehetnek abban, hogy szándékainkat látva biztonságban érezhetik majd magukat. Ezen felül, Önök annyi időt tölthetnek az irodánkban, amennyit szükségesnek tartanak. Helyet biztosítunk Önöknek arra, hogy felállítsák saját munkaállomásukat, és helyszíneinket illetően mindenhol van olyan számítógépes vendéghálózat, amelyhez csatlakozhatnak.
Hozzáférést biztosítunk az online jelentésekhez, amelyek ráadásul az Önök igényeire igazíthatóak. A statisztikák mellett, vevő-értékesítési jelentéseket és adatbázis-kivonatokat is küldünk.
Ez egy olyan hívórendszer, amely előrejelzi, hogy a kampány során összegyűjtött statisztikák alapján mennyivel több egyidejű hívás érkezhet be. Több hívást indít, mint amennyi operátor éppen rendelkezésre áll, tudva, hogy nem az összes hívásra fognak válaszolni.
A székek száma azon munkaállomások számát jelenti, amelyeken az adott pillanatban operátorok dolgoznak. . Napi 12 vagy ennél több óraszámban viszünk projekteket, vagyis egynél több operátorra van szükség, hiszen egyenként 8 órás műszakban dolgoznak.
A személyes adatok védelméről szóló törvény összes rendelkezését betartjuk. Ezen kívül, adataik biztonságának szavatolására és a legszigorúbb követelményeknek való megfelelés érdekében, a banki és biztosítási ágazati auditok követelményeit is sikeresen teljesítettük.
Miután minden vállalkozás más és más, lehetetlen lenne az összes contact center projektre egyszerű árazási mintákat adni. A teljesítményt, így az árazást is számos tényező befolyásolja, beleértve a kínált terméket, az Önök belső eljárásait, az adatbázisokat, a munkaidőket és több más tényezőt is. Árajánlatért, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot.
Igen. Felosztjuk őket azon országok között, amelyekben működünk, hogy kiválaszthassuk a legjobb nyelvi kompetenciákat, lehetőleg anyanyelvi munkatársakat bevonva az érintett feladatokba.
11
helyszín
45
ügyfél
138
projekt
670000
értékesítés