Mi újság a UniCall-nál?

Új projekt indult el!

2015-05-24

Befejeztük  a lengyel PLG piacvezető társaságainak üzletkötői által szervezett, értékesítési találkozókkal kapcsolatos tesztkampányát. Célunk:  a jelenlegi telepítéssel kapcsolatos alapinformációk ellenőrzése, és logisztikai szempontok alapján találkozók szervezése volt partnerünk számos képviselője számára. A UniCall által megvalósított és  engedélyezett alkalmazás felhasználásával elértük azt, hogy képesek legyünk  szinkronizálni a tanácsadók és a kereskedők naptárait, így  a független üzletkötők a UniCall kampányának zavarása nélkül folytathatják  független értékesítési tevékenységüket. A projekt igen sikeresnek bizonyult, és az ünnep után folytatódik.


A UniCall bővítette partnerei körét

2015-05-24

Hosszú távú együttműködésre léptünk a lengyel piacon jelen lévő vezető bankok egyikével, a hitelkártyák értékesítésének területén. A UniCall feladata, hogy egy előre meghatározott  termékkör alapján új ügyfeleket toborozzon és kiszolgálja a back office-beli értékesítési folyamatot. A szerződések megkötése szintén a mi feladatunk.  Az együttműködést megelőzte egy tanúsítási folyamat, illetve a bank által kínált termékekről szóló képzés.


A UniCall Budapesten nyitott új irodát

2015-05-24

A hónap elején új call centert nyitottunk Budapesten. Az új helyszín aktuális projektekhez biztosít szolgáltatásokat, de a közeljövőben új kampányok indítására is vállalkozik. A többnyelvűségnek köszönhetően, az új iroda akár a legtöbb európai ország soknyelvű szolgáltató-központjává is válhat.


11
helyszín
45
ügyfél
138
projekt
670000
értékesítés